Werkzaamheden

Erwin van der Linde is al sinds 2006 actief als Tuinklusser in en rond Coevorden. Nu zet hij zijn werkzaamheden op de schop. Tuinonderhoud behoort niet meer tot de werkzaamheden: hij biedt een nieuw pakket werkzaamheden aan. 

Uiteraard blijven tuinen zijn aandacht hebben. Erwin richt zich voortaan op hulp aan de doe-het-zelver en levert daarvoor de materialen. Hij beschikt over de machines, zodat uzelf met een beetje hulp uw tuin mooi in orde maakt.

Hij egaliseert bijvoorbeeld op vakkundige wijze de zandbaan voor het leggen van bestrating, zodat de doe-het-zelver meteen aan de slag kan of hij maakt met u een stappenplan.

werkzaamheden1

De Tuinklusser is in het bezit van een minikraantje, waarmee elke tuin bereikbaar is en graafwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Zo kan

hij iedereen in de voorbereidingen heel wat werk uit handen nemen. Hij kan hagen, bomen en struiken rooien en gazons afplaggen.

werkzaamheden3

Tuinklusser Erwin van der Linde kan daarbij de klant van A tot Z begeleiden met advies en tips gezien zijn jarenlange ervaring.

Wilt u meer informatie?
Bel dan 06-46323524

erwin_silhouet


previous arrow
next arrow
Slider